14 Ağustos 2013 Çarşamba

TEEEN CHOİCE ÖDÜL TÖRENİ ÜNLÜ DEĞERLENDİRMESİ

11 Ağustos gecesi düzenlenen, bir çok ünlünün katıldığı Teen Choice Ödül Töreni  sahiplerini buldu. Gençlerin oylaması ile ödüller alan ünlüler birbirinden şık ve rüküştü.Şimdi şöyle bir incelersek geceye katılan ünlüleri bir eleştiri yağmuruna tutalım.



Ödül Törenine katılan ünlüler arasında güzel Spring Breakers oyuncusu Selena Gomez de yer alıyor. Son zamanlarda Justin Bieber ile ayrılığı üzerine adından çokça bahsettiren Gomez, ödül törenine yeşil bir elbise ile katılmayı tercih etmiş. Omuz kısmında yırtmaçları olan güzel sanatçının dizinden yukarı doğru çıkan derin yırtmaçları da dikkatleri üzerine çekti. Yeşil kıyafetinin altına giydiği krem, ucu sivri ayakkabı ile uydurmuş. Güzel sanatçının ayakkabısından bizden geçer not almasa da giydiği kıyafet ile bizden geçer not aldı. Selena Gomez'e bir daha ki ayakkabı seçiminde  şans diliyoruz.


Ödül Törenine katılan bir  başka isim de Pretty Little Liars oyuncusu Ashley Benson oldu. Saçlarını ve gülüşünü ne kadar çok beğensekte maalesef bu kıyafet Ashley'i hem kilolu göstermiş, hemde hiç mi hiç yakışmamış.Üstüne giydiği siyah büstiyerin altına belinde mor kalın kemeri olan 5 cm indikten sonra tekrar boncuk işlemeli bir dantelin dizinin altına inmesi ve ayrıc onun altında da kısa bir kumaş parçası olması gerçekten çok göz yorucu. İncecik fiziğini arka plana atan oyuncunun gözleri de ön plana çıkmış. Altına turuncu bir ayakkabı giyen oyuncunun ayakkabısını da elbisesi ile hiç uyumlu bulmadık. Maalesef Benson muhteşem gülüşü haricin de hiç bir şeyinden geçer not alamadı. Umarız bir daha ki ödül töreninde mükemmel fiziğini ortaya çıkaracak daha şık bir kıyafet giyer.



Bir diğer Pretty Little Liars oyuncusu olan Shay Mitchell geceye siyah beyaz derin dekolteli bir tulumla katıldı.
Bence Shay gecede ki en şık kadınlardan biriydi.Saçlarıyla, tulumuyla ve ayakkabılarıyla modayı çok iyi takip eden bayanlar arasına girdi bence. Üstü beyaz ve belindeki kemerinden sonra dar siyah kumaş pantolon kısım Shay'in tenine öyle güzel olmuş ki... Üstelik omuzunda aşağı süzülen saçları ise ayrı bir güzellik katmış güzel oyuncuya. Biz Shay Mitchell'e bu kombininden geçer not veriyoruz.


Gece de bir çok Disney yıldızının arasında Bella Thorne de vardı. Güzel yıldız Disney de bu sezon sona erecek olan Shake it up oyuncusu Bella Thorne yine Disney de yeni dizi anlaşmalarına imza attı. Güzel oyuncunun da gelecek yaz albümünün çıkması bekleniyor.
 Bella geceye uzun kollu üzerinde palmiye ağaç deseni olan, altına da giydiği yine palmiye apacı desenli mini mavi eteği ile bence oldukça şirin görünüyor. Altına giydiği Siyah ayakkabı ise oldukça uyumlu.
 Ama 15 yaşındaki böyle şirin bir bayanın daha şirin bir şeyler giymesini bekliyorduk açıkçası.




Good Luck Chairle Dizney oyuncusu Bridgit Mendler da TCA ödü törenide katıldı. Hello My Name İs... albümüyle ününü arttıran sanatçı şimdi albümünden üçüncü şarkısı olan Top of The World'e klip çekiyor.
Güzel oyuncu geceye katılan şık bayanlar arasında yer aldığı kesin. Çünkü giydiği bu straplez mini elbise Mendler'ın tam vücuduna göre. Üstelik elbisenin üzerindeki karışık desenlerde bir yaz elbisesi olduğunu kanıtlıyor. Güzel elbisenin altına kombine ettiği açık, siyah, bilekten bağlamalı topuklu ayakkabısı da oldukça uyumlu.

Genç yaşta şöhreti yakalayan ünlü şarkıcı Cher Lloyd geceye kahverengi, siyah ince çizgileri olan bustiyer altına, yine aynı desende olan mini etek ile katıldı. 20 yaşında ki birine göre; bizce saçlarıyla kıyafetleriyle ve sivri uçlu ayakkabılarıyla oldukça kadınsı görünen Cher maalesef bizden geçer not alamadı.




Güzel Teen Wolf oyuncusu Crystal Reed geceye beyaz karışık siyah desenleri olan bir takımla katıldı. Bu görüntüsü oldukça göz yorucu. Bileğinden biraz daha kısa dar pantolonun oyu oldukça gıcık. Altına giydiği gri sivri uçlu ayakkabıya gelirsek bu da hiç hoş durmuyor. Bu kadar güzel bir kızın daha güzel seçimler yapmasını dilerdik. Maalesef Crystal'i biz pek hoş görmedik. Ona sadece şunu diyoruz " Ne yaptın be Crystal".


X Factor sunucu ünlü şarkıcı Demi Lovato gece de oldukça şık görünüyordu. Bu seneki tarzını oldukça değiştiren şarkıcı yine bu tarzdan vazgeçmeyerek siyah deri tayt üstüne beyaz bir tişört ve onun da üstüne giydiği siyah ceket güzel yıldızı oldukça şık göstermiş. Altına giydiği siyah topuklu kapalı mini botlar tarzı ile oldukça uyumlu.
   Saçlarına gelirsek; şarkıcı saçlarının ön kısmını kabartmış ve gerisini salmış, saçları da tarzı ile gayet uyumlu görünüyor. Bu ödül töreninden Demi Lovato bizden geçer not alıyor. Söylemeden edemeyeceğim, bir çok tarz da giyinen öz güvenli sanatçının en iyi tarzı bu bence.
Ayrıca gecede dördüncü albümünün ikinci teklisi olan Made in USA şarkısını da canlı seslendiren şarkıcıya Nick Jonas'ta batari çalarak eşlik etti.




Bir diğer Teen Wolf yıldızı olan Holland Roden geceye gelirken giydiği sarı elbisesiyle kusursuz görünüyordu. Boyun kısmındaki yine sarı danteller elbiseye ayrı bir hava katmış.Bel kısmından ikiye ayrılan yine dantel detayı elbisenin oldukça havalı olduğunun gösteriyor. Saçlarını sımsıkı at kuyruğu yapan Roden'ın ayakkabısı ve makyajı da oldukça hoş. Crystal Reed'in aksine Holland oldukça şık görünüyor. Crystal'in  rol arkadaşı Holland'ı biraz örnek alması gerekiyor sanırım




Şuan beşinci albmleri V nin üzerinde çalışan Jonas Kardeşler tarzlarından yine ödün vermemişler. Hangi ödül törenine giderlerse gitsinler ne giyeceklerini önceden tahmin edebiliyoruz. Grup üyelerini tek tek incelersek;

Nick Jonas; Grubun en küçük  üyesi olan Nick geceye her zamanki deri ceketi ile katılmış. Deri ceketinin içine giydiği siyah çizgili tişört seçimini gayet başarılı  buluyoruz.

Joe Jonas; Grubun ortanca üyesi olan Joe ise; oldukça şık mavi ceketinin altına V yaka siyah bir atlet giymiş. Saçlarını kısacık kestiren Joe'nun tarzında ufak bir değişiklik görüyoruz.

Kevın Jonas; Grubun abisi olan Kevın geceye eşi Danielle Deleasa ile katıldı. Baba olmaya hazırlanan Kevın'ın da diğer grup üyelerinden bi farkı yok. Ceket altına beyaz atlet giyen Kevn ise oldukça normal gözüküyor.
   Bize göre Jonas kardeşler tarzlarında biraz değişiklik yapmalı. Yani sanırım ki
gardroplarında bir ceketten 50 çeşit falan olmalı :D


 Bronz tenin üzerine yine karışık koyu tonlu kıyafetiyle katılan Vampir Günlükleri dizisi oyuncusu Kat Graham oldukça rüküş görünüyor. Giydiği bu deri ve kumaş karışımı anlatması da oldukça zor kıyafet ona hiç yakışmamış. Üştelik göbeği varmış gibi göstermiş. Hem fiziğine, hem tenine, hem de modaya uygun giyinmeyen Kat saçlarını da salarak bu karşık elbisenin üstünde daha da bi karışmış.Umarız Kat birdaha ki ödül törenine bu güzel bronz tenine uygun ve daha sade bir elbise seçer. Bu kadar rüküş bir elbiseye karşın yine de yüzünün güzelliğini görmek bize yetiyor.



17 yaşında ki bir diğer Disney oyuncusu Laura Marano TCA ödül töreninde mavi elbisesi ile oldukça cicili bicili bir kız olarak tarihe geçti. Bembeyaz teninin üzerine giydiği bu masmavi kıyafet hem yaşına hem de modaya oldukça uygun. Saçlarına da verdiği şekil oldukça şirin.
  Giydiği ayakkabılara gelirsek; Ayakkabılar ne kadar güzel olursa olsun maalesef bu elbisenin altına olmamış. Daha iyi bir seçim olabilirdi diye düşünsekte, mükemmel gülümsemesi ile gecedeki en şirin kızlardan biriydi.






Glee dizisi oyuncu Lea Michele Beyaz askulı üst kısmı beyaz alt kısmı pembe mini bir elbise ile katıldı. Bu elbise ile oldukça şirin olmuş. Yakın zamanda evleneceği Cory Monteith ölümü üzerine yıkılan Lea ödülünü Cory'e ithat etti. İşte Lea'nın sözleri;

"Bu gün bura da olmak istedim. Çünkü hepinize kendim teşekkür etmek istedim. Herkesin bana zor geçen son bir kaç hafta içerisinde gösterdiği desteğin ve sevginin ne kadar anlamlı olduğunu söylemek istedim. Önceden şüphe ettiğimden değil ama siz dünyadaki en harika hayranlarsınız. Ve bu ödülü Cory'e adamak istiyorum. Hepiniz en az benim kadar Cory'i sevdiniz ve ona hayranlık duydunuz. Söz veriyorum sizin sevginizle birlikte bunu atlatacağız. Cory benim için çok özeldi, dünya içinde öyleydi ve onun inanılmaz yeteneğine yakışıklı gülümsemesine ve onun güzel kalbine tanıklık ettiğimiz için çok şanslıyız. Onu kişisel olarak ya da Finn Hudson olarak tanısanız da o hepimize ulaştı. Kalbimizin bir parçası oldu ve her zaman orada kalacak. Çok teşekkürler herkese "
  Lea'nın bu sözleri gerçekten hepimizi derinden etkiledi. Biz her zaman onun yanındayız ve her zaman onu destekleyeceğiz. Ona sabır diliyoruz.


Her ödül törenine katılan Lily Colins, bu ödül törenine de tabii ki katıldı. Gece de ne kadar şık görünse de almaya kıyamadığı kaşları ve hiç bir anlam taşımayan saçları onu gerçekten hiç güzel kılmamamış. Önü kısa arkası uzun palmiye ağaç desenli eteği ve onun üstüne giydği siyah kısa kollu desensiz tşörtü oldukça güzel. Ama o kaşlar gerçekten yüzünün güzelliğini mahvediyor. Sa. seçimi de oldukça kötü olan sanatçının puanı 10 dan beşe düşüveriyor. Umarız bir daha ki ödül törenine daha şık katılır.


Bu sıralar yeni tarzı ile gündeme oturan güzel şarkıcı Miley Cyrus rock tarzını yansıtan kıyafeti, onu oldukça seksi gösteriyordu.Fiziğini ön plana çıkaran bu elbise Miley'den başka kimin üzerinde bu kadar güzel durabilir ki... Geceye yakışıklı nişanlısı Liam Hemsworh ile katılan Miley, ayrılma dedikodularına da son vermiş oldu. Elbisenin altına giydiği beyaz ayakkabı d gayet uyumlu. Kısacık saçlarını kestiren ve yeni bir tarz oluşturan Miley saçlarını her zaman dikmesine rağmen bu sefer yana yatırmayı seçmiş.Masmavi gözleri, müthiş gülümsemesi ve değişik yeni rockçı tarzıyla gece de gayet şık duruyordu.



Bu sıralar rol arkadaşı Ian Somerhalder  ile olan ilişkisini bitiren Nina Dobrev Ian Somerhalder ile geceye ayrı ayrı geldi. Biri gelse de bana dese ki I an ve Nina ödül törenine ayrı katıldılar, asla inanmazdım. Demek ki başımıza bu da gelecekmiş.
   Ninanın üzerindeki tuluma gelirse; Modayı yakından takip ettiği gayet orta da. Küçük bir dekoltesi olan elbise  Nina'nın fiziğine çok yakışmış.Saçlarını arkadan bağlayan oyuncunun güzelliği ortaya çıkıvermiş.
   Ayakkabı seçimini de gayet başarılı bulduk. Güzel Vampir gecedeki en şık kadınlardan biriydi. Böylece bizden de geçer notunu aldı.





Bir diğer Vampir günlükleri oyuncusu olan Ian Somerhalder, Nina Dobrav'den ayrıldığına çok üzülmüş olacak ki siyahlara bürünüp gelmiş. Siyah tişörtü ve yine siyah der, pantolonu ile oldukça asil görünen Ian yakışıklılığını yine ön plana çıkarmış.Bileğine sardığı o bileklik tarzı şey ise -adı her neyse- ona ayrı bir hava katmış.



Pretty Little Liars oyuncusu Sasha Pieterse geceye oldukça şık katıldı. Straplez bluzu ve altına giiydiği oldukça bol paça pantolon etek tarzı pantolonu ile fiziğini arka plana atmış olsa da bu kıyafetler onu yine de güzel gösteriyordu. Güzel sarı sçlarını da salan  oyuncu gece de göz çarpıcı bayanlardan biriydi.



Biz geceye katılan bir çok bayanın değerlendirmesinde bulunduk eğer sizde bize katılıyorsanız ya da düşüncelerimizi desteklemiyorsanız yorumunuz da belirtebilirsiniz.

* Bu eleştiri de hiç bir ünlüye hakaret etme gibi bir durum yoktur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder