3 Mayıs 2013 Cuma

JUSTİN BİEBER İSTANBUL'U SALLADI !

 Türkiye'nin beklediği büyük konser gerçekleşti! 2 Mayıs'ta İstanbul İTU'da olan Justin Bieber İstanbul'u salladı! Biz de gidemeyen belieberlar için hem konserden resimler hemde biligiler vemek istedik;
-Justin hayranlarının elini tuttu.
-Justin hayranlarının elie dokunup''Siz Mükemmelsiniz'' dedi.
-Justin bir daha geleceğini ve ''Kalbimdesin Türkiye'' dedi.
-Ollg'nin kulağına ''Seni seviyorum dedi.(Ollg'den ses yok)
-Şarkılara genellikle arkadakiler eşlik ettiği için mutsuz oldu.
-Never Say Never 'ı söylerken önlerden birine mikrofon tuttu öndeki bir şey diyemedi.
 Arkadaşlar bizler de duyduk herkes Justin'in konserden sonra Türk kızlrının kötü koktuğu hakkında tweet attıp sonra hemen sildiğini söylüyor.Fakat bu kesinlikle yalan! Bunlara inanmayın Justin burda harika bir konser verdi ve bundan memnun.Eminim ki tekrar verecektir.









DEMİ LOVATO'NUN İKİNCİ ŞARKISI ''MADE IN USA'' NIN KLİP ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Demi Lovato'nun 4. Stüdyo albümü olan ''DEMİ'' albümünün ikinci şarkısı Made İn USA şarkısından fotoğraflar yayınlandı.Ayrıca klip çekimleri de başladı.Kısa süre içerisinde çıkacak olan şarkı çok güzel olacağa benziyor.Ayrıca fotoğraflara bakılacak olursa Demi Lovato'nun saç rengi tekrar sarı olmuş.Bence gayet hoş duruyor.Sizin görüşleriniz neler?









SELENE GOMEZ'İN ŞARKISININ KLİP TARİHİ BELLİ OLDU !

Spring Breakers yıldızı Selena Gomez'in 4.stüdyo albümünün ilk şarkısı olan Come&get it şarkısının klibi 7 mayısta çıkacağı belli oldu.Ayrıca başarılı sanatçı Önümüzdeki günlerde yeni albümü ve dünya turu olan ''Stars Dance World Tour'' hakkında MTV'ye uzunca bir röpartaj vereceğini bildirdi.














MİLEY CYRUS'TAN İDDİALI POZLAR !

 Hannah Montana dizisinden tanıdığımız 21 yaşındaki güzel oyuncu/şarkıcı uzun süre gündemden düşmeyecek iddialı pozlar verdi.Hannah Montana imajından tamamen ayrılan güzel oyuncu/şarkıcının bu pozları baya konuşulacağa benziyor. Bu pozlardan sonra Miley cyrus'a bir hayranı: ''Sen eski Miley Cyrus değilsin çok değiştin'' diyerek bir mesaj attı.Miley ise: ''Hayır ben değişmedim tatlım.Etrafta beni izleyen gözler var lütfen bana inan'' diyerek hayranına cevap verdi.Siz bu pozlar ve Miley'nin verdiği Cevap hakkında ne düşünüyorsunuz.



2 Mayıs 2013 Perşembe

FİNEAS VE FÖRB'ÜN GERÇEK HİKAYESİ...

Disney Channel'ın sevilen çizgi filmi Fineas ve Förb'ün gerçek bir hikayesi olabileceği hiç aklınıza gelmiş miydi?Gelmediyse bile 'evet' var.Hikaye'ye göre;
   Fineas'ın ailesi boşanmış ve sadece iki çocukları varmış; Fineas ve Candice. Bir yıl sonra annesi başka bir adamla evlendi ve Förb beyninde bir enfeksiyon ile doğdu.Programda konuşmamasının ne deni de bu.Fakat aile sadece bununla uğraşmıyordu ayrıca Fineas hiperaktif bir çocuktu ve Candice şizofrendi.Sürekli kardeşlerinin bir şey inşa ettiğini hayal edip dururdu.Bunların hiçbiri gerçek olmadığı için annelerinin görme şansı da yoktu.Bu yüzden de çizgi film de anneleri Fineas ve Förb'ün yaptıklarını görmüyor.Ayrıca Candice tüm bu gördüklerini günlüğüne yazmaktadır.Bir süre sonra da Candice'ın annesi bu durumdan endişelenmiştir ve onu doktora götürmüştür.Bu doktor da Doofenschmirt'tü.Doktor Candice'a bir ilaç verdi fakat Candice bu ilacın bağımlısı oldu ve yatağında günlüğü ile ölü bulundu. Candice ölünce annesi Candice'ın anısına Disney Pictures'a başvurdu.

1 Mayıs 2013 Çarşamba

GLAMOUR DERGİSİ EN İYİ GİYİNEN 5 KADINI SEÇTİ!

Glamour Dergisi 2013'ün en iyi giyinen 5 kadını seçti.Geçen sene aynı etkinlikte birinci olan  Pamuk Prenses ve Avcı filminin yıldızı Kristen Stewart yine birinciliğini kaptırmadı. Kristen Stewart ödül törenleri,davetler,özel röportajlar ve diğer tüm yerlerde boy gösterdiği kıyafetleri ile 2013 yılının en iyi giyinen kadını seçildi
   Dergiye göre ikinci; Emma Watson, üçüncü; Kate Middleton, dördüncü Emma Ston ve beşinci en iyi giyinen kadın, country müzik sanatçısı Taylor Swift seçildi. Sizce seçilenler hakkettiği yere sahip mi yada size göre bu liste de başka kimler olabilirdi?



NİALL HORAN VE LOUİS TOMLİNSON MAÇTA !

One Direction'ın iki üyesi Niall Horan ve Louis Tomlinson  büyük Paris konserinden önce Pazartesi günü futbol oynarken görüntülendiler.
    Louis Tomlinson dövmelerini gösteren spor bir atlet ve dar kot pantolon tercih etmiş. Niall Horan ise kısa kollu sade beyaz bir tişört altına da eşofman tarzı bir pantolon gitmiş.
    Paris konserinden sonra da Niall Horan twitter'a Fransa’yı seviyorum! İnanılmaz bir gösteriydi millet! Birlikte şarkı söylemek inanılmazdı! Çok teşekkürler! Öpüyorum! İyi geceler! Xx'' yazdı.